Hijyen ve Sağlık
"1929'dan bu yana gelen tecrübe ve güven..."
Kaliteli ve sağlıklı bir üretimde çevre ve çalışanların temiz ve sağlıklı olması gerektiği gibi işletmede gerçekleştirilecek etkin ve dönemsel bir temizlik ve dezenfeksiyon da büyük önem taşımaktadır. Bu bilinçle yol alan firmamız, tüketicinin damak tadına en uygun ürünleri üretirken onların sağlığını etkileyecek tehlikelerden kaçınarak gerekli önlemleri almakta ve gerek personel gerek üretim alanı ve ekipman ve gerekse de ürün hijyeninde her türlü titizliği azami ölçüde göstermektedir.
İşletmemizde personel üretime başlamadan önce iş güvenliği tedbirlerini alarak temiz kıyafetlerini giymekte, kişisel hijyen kurallarının sağlandığı zorunlu hijyen hattından geçmekte ve dezenfeksiyon işlemini tamamlayarak üretime girmektedir. Ayrıca personelimiz her 6 ayda bir portör muayenelerinden geçirilmekte, akciğer grafiği çekilmekte ve bulaşıcı hastalık yönünden kontrol edilmektedir. Bununla birlikte rutin olarak kişisel yüzey hijyen analizi yapılmakta, personel temizlik ve hijyeni bu yolla takip edilmektedir.
Firmamızda üretimde kullanılan ekipman günlük olarak dezenfekte edilmekte ve aynı zamanda alet ve ekipman için de teknik yüzey hijyen analizleri yapılmaktadır. İşletme içine girebilecek kemirgen ve haşerelere karşıda her türlü önlem alınmakta ve gerekli mücadele yapılmaktadır.
Kalite yönetim birimi ve AR- GE elemanları tarafından üretim süreçlerinde kullanılan hammadde ve yardımcı maddelerin girdi kontrolleri, ürünlerin ara ve son kontrolleri yapılarak maksimum kaliteyi yakalamak hedeflenmektedir. Sağlıklı bir yaşam öncelikle gıda güvencesi ve güvenliğinin sağlanmasıyla sürdürülebilmektedir. Bizde Fazlıoğlu Et ve Et Ürün Gıda Sanayi Ticaret A.Ş olarak tüketicilerin sağlığını ve damak tadını ön planda tuttuk ‘’ yemeyeceğimiz ürünü yedirmemek’’ düsturundan hiç ödün vermedik.
Damak tadınız damak tadımız, sağlığınız sağlığımızdır ilkesiyle hepinize afiyet olsun.